header

 

LINKS
 
 
 
Photo.nu bestaat sinds 2008 als fotopersbureau maar al sinds 1998 actief met fotografie. Photo.nu houdt zich o.a. bezig met persfotografie maar geeft de voorkeur aan MotoGP, WSBK en SBS fotografie. Photo.nu werkt alleen met professionals daar kunt van op aan.
 
       
       
donny-foto  
Donny Boer is "de" fotograaf van de World Superbikes. Samen met zijn vrouw Evelyn maken ze geweldige fotoreportages van het gehele Superbike gebeuren. Tevens is op de site van Donny altijd het laatste nieuws te vinden betreffende de Superbikes. Bezoek deze site en bekijk de geweldige reportages.
 
       
       
 

Kees Kentrop en Jeffrey Verhagen vormen het Connect Roke Racing team. Het team is Nederlands kampioen Sidecars 2014 en 216

 
       
       
 
Sabrina Stultiens is een professioneel wielrenster welke momenteel uitkomt voor Team Sunweb. Is zowel actief in het veld als op de weg. Sabrina was in beide disciplines Europees Kampioen U23 U kunt Sabrina's verrichtingen volgen door op het logo hiernaast te klikken
 
       
  Mike Teunissen is een professioneel wielrenner, die in seizoen 2017 en 2018 uitkomt voor het Team Sunweb. In 2015 en 2016 was hij opgenomen in de formatie van LottoNL-Jumbo.
De in Ysselsteyn woonachtige wielrenner is actief op de weg. Hij werd op 2 februari 2013 in het Amerikaanse Louisville in de categorie van de beloften (renners tot 23 jaar) wereldkampioen in het veld.
U kunt Mikes prestaties volgen door op het logo hiernaast te klikken.
 
       
 
SL-GRAFICS is een dynamisch bedrijf waar U terecht kunt voor custom made helm, print, en webdesign.
 
       
 

Hardlopen is een ideale vrijetijdsbesteding. Het is laagdrempelig, ontspannend, goedkoop en ook nog eens ontzettend gezond! Geen wonder dat het de laatste jaren een ware hype is geworden. Jaarlijks organiseren we, in samenwerking met Rotary Roermond en Swift Atletiek, de Rabobank Roermond City Run, een evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot hét hardloopevenement van Midden-Limburg. De wedstrijd trekt jaarlijks duizenden deelnemers, steeds meer publiek en ontvangt ook nog eens brede steun van (Roermondse) bedrijven en instellingen.

 
       
       
 
Copyright © 2011 by HJ-Sportsphotography Created by Glimmersolutions